Home

Reünie 2017

Reünie 2014

Namenlijst

In Memoriam

Foto's van toen

Locaties

Leraren

Wat is er van ons geworden?

Raamstraatlied

Gastenboek

Links

Laatste nieuws archief

Contact

 

facebook

Share

Haagse scholen

Schoolbank

 

 

 

Reünie 25 maart 2017

Het was weer heel bijzonder dat we elkaar na zoveel jaar weer konden treffen. Ruim 70 klasgenoten hadden weer de moeite genomen om - vaak van ver - naar het Roemer Visscher College in Den Haag te komen.

Wij, als commissie, hebben in elk geval genoten van de leuke gesprekken vol herinneringen, van de vrolijke quiz en van de nostalgische muziek van The Scarlets.

Het heerlijke buffet dat was bereid door leerlingen van de horeca-opleiding onder de bezielende leiding van Jacco vond gretig aftrek.

We bedanken degenen die zijn geweest voor hun komst: zonder jullie zou het niet zo gezellig zijn geweest! En kon je er niet bij zijn, wie weet komt er over een paar jaar weer een herkansing .....

De foto's zijn weer op de website geplaatst. Als je klikt op de kleine foto opent de grotere foto in een nieuw venster. Door te tikken/rechts met de muis te klikken kun je de foto downloaden. Als je een foto in hogere resolutie (om te printen) wilt hebben, stuur dan even een mail met het nummer, dan zorgen we dat je de foto per mail toegestuurd krijgt.

De website blijft actief, dus als je nog aanvullingen, berichten of vragen hebt, stuur dan alsjeblieft een mail.

We wensen jullie het allerbeste en hopelijk tot ziens!

Henny Weerwag, Wim Schul, Frank Bom, Bert Winter, Jan Bourquin en Eva Jonker.